google-site-verification=oou3APJe2mkw4HpOcJU1H5MBwVFqxqn4qVhFrINmvDM

PKD 2023

PKT 2023

VKD 2023

PIB 2023

Proficiat aan onze leden Jorne Van Hecke en Kevin Scheerens met hun 2de opeenvolgende titel !!!

 

Gaan ook door naar het VKD bij de heren : 

 

Michael Cockmartin en Xavier Hamelrijk, proficiat met jullie kwartfinale en 1ste plaatsing voor het Vlaams kampioenschap !

 

Kristof Vranken in een mixte ploeg met Dries Laminé, proficiat !

VKT 2023

VIB 2023

Proficiat aan onze leden Michael Cockmartin en Xavier Hamelrijk (in een mixte ploeg met Jérôme Tordeur) met jullie kwartfinale (nipt verlies van de latere winnaar) en plaatsing voor het Vlaams kampioenschap !

 

Gaat ook door naar het VKT bij de heren : 

 

Kristof Vranken in een mixte ploeg via het PKT in Oost-Vlaanderen, proficiat !

Provinciaal kampioen !

PC Beersel behaalde de 1ste plaats op de PIB in Vlaams-Brabant en is geplaatst voor de VIB op zondag 3 september te Oedelem.

 

Proficiat aan de hele ploeg en bedankt aan de supporters die aanwezig waren !

Provinciaal kampioen !

Proficiat aan onze leden Jorne Van Hecke en Kevin Scheerens (1/16de finale) en Kristof Vranken in een mixte ploeg met Dries Laminé (1/8ste finale) voor hun plaatsing voor het Belgisch kampioenschap !

 

Jammer genoeg strandden Michael Cockmartin en Joeri Daspremont in de barrage van hun poule en zijn ze dus niet geplaatst.

Proficiat aan ons lid Kristof Vranken en zijn ploegmakkers Peter De Vits en Simon Kuijken met jullie titel van Vlaams kampioen !!!

 

Gaan ook door naar het BKT bij de heren : 

 

Michael Cockmartin en Xavier Hamelrijk in een mixte ploeg met Jérôme Tordeur (1/8ste finale), proficiat boys en veel succes op jullie 1ste Belgische kampioenschap !

 

Jimmy Meirsman in een mixte ploeg (1/8ste finale), proficiat Jimmy !

BKT 2023

BKD 2023

Vlaams kampioen !

Jammer genoeg strandden onze leden Jorne Van Hecke met Kevin Scheerens en Kristof Vranken (in een mixte ploeg met Dries Laminé) al in de poules, toch een mooi parcours afgelegd, proficiat boys !

Proficiat aan ons lid Kristof Vranken (in een mixte ploeg met Peter De Vits en Simon Kuijken) met jullie 1/8ste finale !

 

Waren ook aanwezig op het BKT maar overleefden jammer genoeg hun poule niet : 

 

Michael Cockmartin en Xavier Hamelrijk in een mixte ploeg met Jérôme Tordeur

 

Jimmy Meirsman in een mixte ploeg

 

Kevin Scheerens in een mixte ploeg

We behalen een mooie 5de plaats op de VIB en plaatsen ons dan ook voor de BIB, proficiat aan de hele ploeg !

BIB 2023

Omwille van ruzie en fysiek wangedrag, hebben we dit kampioenschap jammer genoeg niet uitgespeeld. Alle clubs uit onze poule wilden niet meer verderspelen en zo waren er nog veel clubs uit de andere poules. Uiteindelijk werd het kampioenschap slechts uitgespeeld door 5 clubs van de 16.

 

We waren nochtans goed vertrokken met een 2-1 overwinning tegen Les Boutons d'Or en stonden in onze 2de poule wedstrijd op een 1-1 gelijkspel tegen KPC Schorpioen (met de 3de partij nog bezig op een 4-8 tussenstand in het voordeel van de tegenstander).